“Brændte” kanelmandler

kanelmandler

Af Nikolaj Bach Nielsen

Jeg snacker helt amok i de her mandler for tiden. De er virkelig lækre sammen med skyr og æblemos! Og så tager de ingen tid at lave.

Gud, hvor er jeg glad for æblemos.

500 g mandler
1/2 spsk vand
flydende sødemiddel efter smag
2 spsk ceylon/ægte kanel
Lidt havsalt

1. Vend mandlerne i en halv spsk vand, så de bliver lidt våde. Vend dem derefter i sødemiddel, kanel og havsalt.
2. Fordeles i ét lag på en bageplade, og bages ca. 10 minutter ved 180 grader i ovnen. Sæt til afkøling.
3. There is no step 3.

2 thoughts on ““Brændte” kanelmandler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s