Anbefalinger

På denne side kan du se anbefalinger fra nuværende og tidligere kunder, således at du kan læse hvad andre har fået ud af personlig træning:

 

Rikki Lentz, 25 år:
“Jeg har arbejdet sammen med Nikolaj Bach Nielsen fra Guns og Glutes i cirka 14 uger nu, lad os bare få det essentielle af vejen:
Er han pengene værd? Ja.
Ved han hvad han laver? Ja.

Når det så er sagt så får du i Nikolaj en coach der møder dig i øjenhøjde, han tager udgangspunkt i din situation og laver et samarbejde omkring det. I mit tilfælde betød det at vi tog hensyn til nogle skulder- og rygproblematikker jeg har, arbejdede med at få dem løst, og tilpassede min træning omkring dette. Det betød også at Nikolaj tog hensyn til hvilke dage i ugen jeg havde lange dage på jobbet, og strukturerede træningen omkring de ugedage jeg ville være mest oplagt, for at få maximalt udbytte af min træning. Klientens ønsker og mål dikterer det produkt der bliver udformet til dig. Nikolaj lavede i den første periode en træningscyklus baseret på mine ønsker om at blive smertefri i skulderen, stærkere i rygmuskulaturen og et ønske om at tabe mig. Disse 3 mål kan typisk ikke opnåes i løbet af én træningscyklus, men siden jeg er begyndt hos Nikolaj er jeg fandensparkme kommet en del tættere på!

Jeg vil anbefale Nikolaj til enhver der leder efter en coach.”

Mads Friche, 32 år, og løfter på bænkpreslandsholdet:
“Inden jeg fik Nikolaj til at kigge på min højre skulder havde jeg været til adskillige fysioterapeuter, uden at få mærkbare ændringer, men med nogle simple udstrækningsteknikker og skulderøvelser fra Nikolaj kunne jeg hurtigt mærke en bedring i skulderen. Som landsholdsløfter i bænkpres, er skulderen dels meget udsat, men den er også ekstremt vigtig i forhold til at få de rigtige vinkler i armene, så det gælder om at holde dem sunde nok til at de kan holde til store mængder af træning.

Efter at være kommet godt i gang med tung træning igen lavede jeg 235 til VM på 83 kilo kropsvægt, hvilket var stævnerekord med 12.5 kilo og rakte til en 7. plads hvilket var meget tilfredsstillende. Noget der er endnu vigtigere er naturligvis at jeg, med Nikolaj på sidelinjen, forhåbentlig kan holde til meget mere træning i lang tid fremover også, uden at gå i stykker.

Jeg vil til enhver tid anbefale Nikolaj som træner, hvis du er seriøs omkring din træning og ønsker input fra en med stor praktisk erfaring kombineret med masser af teoretisk viden!”

Kim Young, 25 år:
“Jeg har benyttet mig af en personlig træning med Nikolaj fra Guns og Glutes, da jeg gerne ville have justeret min teknik mht. dødløft, squat og andre basisøvelser. Jeg fik den helt rette vejledning og fik rigtig mange gode ting med derfra! Små justeringer, som gjorde en KÆMPE forskel og kan klart mærke at jeg rammer muskelgrupperne meget bedre nu – og så foregår det hele i et virkelig fedt underground-agtigt miljø i SPH. Ydermere blev der snakket om kost og lavet video efter hver øvelse, hvor der blev forklaret alt fra de tekniske ting, til de små basale ting.

Personligt fik jeg rigtig mange ting med derfra, som jeg har arbejdet videre med efter at have gået lidt i baglås med øvelser, hvor jeg følte at jeg ikke fik det optimale ud af det mere, men det gør jeg nu! Og jeg kan kun anbefale at tage en snak med Nikolaj.”

Christian Andersen, 28 år:
“Jeg fik kontakt til Nikolaj fra Guns and Glutes, da jeg gennem en årrække havde haft problemer med mit squat og til tider en træt lænderyg. Efter blot én træningssession fik Nikolaj rettet mit squat til, i sådan en grad, at jeg ikke har haft ondt i lænden siden. Vi talte samtidig om min kropsholdning og hvordan jeg skulle gribe min bentræning an. En sidegevinst ved Nikolajs ekspertise, har været at mine benmusker bliver aktiveret langt bedre end hidtil, hvilket også har ført til øget muskelmasse.

Jeg kan kraftigt anbefale Nikolaj Bach Nielsen til alle som mangler hjælp, til alt fra hjælp til basisøvelser og større ting, som program planlægning og lignende.”